Vacatures Secretaresse

Contact

Cvs

Vacatures Secretaresse

U bevindt zich hier: Cvs

CV Fulltime secretarieel administratief Engels Spaans Den Haag


Persoonsgegevens:

Geslacht: Vrouw

Leeftijd: 35

Woonplaats: Den Haag

Kennis, opleidingen en ervaring:

Opleiding: MBO/ MTS

Stages en werkervaring: Directie secretaresse bij AEL Groep BV
Ondersteunende en secretariële werkzaamheden, agendabeheer, telefoonverkeer, klanten ontvangst, factuurafhandeling, archivering, opstellen van brieven en mails. Afspraken maken, bevestigen en afmelden, voorraadbeheer en notuleren.

Telefoniste bij Personenvervoer Drechtsteden/ HTM Specials
Telefoon aannemen, taxi ritten (voor ouderen en mensen met beperkingen) verwerken in Tamis, ziekenvervoer verwerken, in-en-uitstaphulp voor NS regelen, mails opstellen en afhandelen, en verwerken en uitwerken van correspondentie.

Administratief medewerker/ Vestigingsassistente bij Tempo-team
Telefoonverkeer, voorstellen schrijven voor sollicitanten, ziekte en reiskosten uitbetalen, sollicitanten matchen, brieven en mails opstellen, archivering, voorraadbeheer, klanten ontvangst en ondersteunende werkzaamheden voor de intercedenten.

Kapster/verkoopster bij A&R Cosmetics (vrijwilligerswerk)
Knippen, verven, extentions aanbrengen, föhnen, stylen, wassen, vlechten, kassa draaien, het verkopen en bestellen van haar producten en
schoonmaak.

Barmedewerkster bij De Wit Events, party verhuur en catering
Verkoop van drank, uitschenken, serveren en schoonmaak

Directie secretaresse bij Gemeente Bestuursdienst Den Haag (stage)
Onder andere voor de directeur en de wethouder van Financiën en Stadsbeheer
Ondersteunende en secretariële werkzaamheden, agendabeheer, voorbereiden van vergaderingen, telefoonverkeer, klanten ontvangst, klachten behandeling, in en uitgaande post, factuurafhandeling, archivering, opstellen van brieven en mails. voorraadbeheer, wijzigingen aanpassen, uitnodigingen versturen, bevestigen en afmelden, afspraak maken met de chauffeurs, bestellingen doen en verwerken en uitwerken van correspondentie.

Directie secretaresse bij Huis & Hypotheek (stage)
Ondersteunende en secretariële werkzaamheden, agendabeheer,
voorbereiden vergadering, notuleren, telefoonverkeer, klanten ontvangst, klachten behandeling, in en uitgaande post, factuurafhandeling.

Secretaresse bij WALA Nederland BV (stage)
Brieven opstellen, up-to-date houden van de Internetsite, voorraadbeheer kantoorartikelen, contractbeheer externe medewerkers, klanten ontvangst, telefoonverkeer en agendabeheer, digitale post en fax afhandeling, verwerken en uitwerken van correspondentie, ondersteuning van de dagelijkse gang van zaken, administratieve werkzaamheden, notuleren en brochures, posters en flyers maken.

Secretaresse bij Stivu, Stichting Vakopleiding Uitvaartverzorging (stage)
Ondersteunende en secretariële werkzaamheden, agendabeheer, voorbereiden vergadering, notuleren, telefoonverkeer, klanten ontvangst, klachten behandeling, in en uitgaande post, factuurafhandeling.

Kapster bij Roots hair studio (stage)
Het haar van klanten in model brengen, ontvangen van de klanten, kassa draaien, telefoonverkeer, bestellingen doen en schoonmaken.

Opleidingen en cursussen: NHA thuisstudie: SNRO hbo Psychosociaal Counselor (OPC) Niveau 6

MBO 4 Directie secretaresse/ management assistente, ROC Mondriaan, diploma

MBO 3 Secretaresse, ROC Mondriaan, diploma

MBO 2 Kapster, ROC Mondriaan, certificaten

MAVO, Overbosch College, diploma

Overige informatie:

Rijbewijs: Geen

Eigen vervoer: Nee

Persoonlijke eigenschappen: Ik ben een ambitieuze dame, bij alles wat ik doe probeer ik met een maximale inzet het hoogst haalbare resultaat te behalen. Verder ben ik eerlijk en hulpvaardig, voor mij is eerlijkheid de basis voor iedere relatie tussen twee of meerdere mensen, ik vind het prettig om mensen te helpen en wat voor hen te kunnen betekenen. Doelbewust is ook een van mijn eigenschappen, ik doe er alles aan om het gewenste eindresultaat te behalen en laat mij niet snel afschrikken door tegenslag of kritiek. Doorzetten tot het hoogste doel bereikt is! In mijn vrije tijd sport ik graag om mijn conditie op peil te houden en lees ik boeken om te ontspannen en mijn kennis te verrijken.

Hobby's en interesses: Mijn hobby's zijn Turnen, zwemmen, lezen en ik doe graag aan leuke uitstapjes.

Gewenste contractvorm: Fulltime

Reageren op dit CV

Gerelateerde Cv's